NFH arrangerer medlemsmøte i samarbeid med NOFI 2.-3. mai 2022 i Oslo

Vi har gleden av å invitere til et medlemsmøte for bedrifter i samarbeid med vår søsterorganisasjon NOFI 2.-3. mai 2022 i Oslo. NOFI tar med seg en rekke interessante bedrifter fra Finland, som er interesserte i å drive handel i Norge. Her har din bedrift en god anledning til å utvide nettverket, finne samarbeidspartnere, kunder og/eller leverandører.

Dette bedriftsmedlemsmøtet handler i denne omgang om energi, digitalisering, fremtidens teknologi, innovasjon og litt kultur. I løpet av arrangementet blir vi kjent med talere fra næringslivet i Oslo, det blir besøk hos flere interessante bedrifter, samtidig som vi setter av nok tid til mingling. I løpet av disse dagene tar vi turen innom blant annet ambassadørens residens, Norges Rederiforbund, og Elbilforeningen. I tillegg arrangeres et møte hos StartupLab, hvor vi får høre om nye og spennende gründerbedrifter. Om kvelden blir det tur rundt Akershus festning, samt middag på restaurant Louise.

Dette møtet er kun for bedriftsmedlemmer. Vi har også gleden av å invitere 10 personer til ovennevnte middag som NFH dekker – her gjelder første mann til mølla!

Selv om vi setter pris på deltakelse på begge dager, er det likevel mulig å velge og vrake blant temaene på møtet. Til middag og møtet arrangert i ambassadørens residens må det inngis bindende påmelding i forkant.

Vennligst meld deg på per mail til innen 22. april 2022.

Les mer om arrangementet her: https://www.nofi.fi/kalender/delegationsresa2022 (pris nevnt her gjelder NOFI-medlemmer. Møtet er gratis våre NFH-medlemmer)

Vel møtt!

Stikkord: ,

Dato

mai 02 - 03 2022
Utløpt!

Tid

08:00 - 18:00

Mer info

Les mer
Kategori

Arrangør

NOFI
Nettsted
https://www.nofi.fi/

Andre Arrangører

Norsk-Finsk handelsforening

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *